Kongshaug Production

Vi er et Produktions Bureau med et fast lille team, der har leveret til CNN, BBC og vundet langt over 50 internationale filmpriser – flere end nogen andre i Danmark.

Vores kunder er Tivoli, DSB, VisitDenmark og mange andre. Vi er vant til krævende kunder, der bliver glade for vores resultater.

Vi arbejder med lidenskab og dedikation for at lave flotte produktioner og holde folk interesserede i vores fortælling. Vi skaber historien og måden at filme på ud fra vores erfaringer fra tidligere produktioner og kravet om hele tiden at forny sig. Vi har altid skubbet til grænserne i Danmark for, hvad film indenfor turisme og PR kan. Film’s DNA er fornyelse, overraskelse og fascination.

Vi prøver altid kun at benytte os af det udstyr som opgaven kræver, ikke blot for at kunne holde prisen konkurrence dygtig, men også for at holde fokus på det der er det vigtigeste, historien.

Vi bestræber os altid på at levere et godt og solidt produkt, og undervejs i processen er vi altid i tæt kontakt med kunden for at sikre os at de får netop det de ønsker.

Vores små korte video news releases vises i i nyheds- og featureprogrammer world-wide via et netværk, som er opbygget via vores produktioner’s historier og kvalitet.

Vores Within 10 Minutes film vises i det offentlige rum og er flere gange kåret som det bedste og internationalt som fornyende.

Vi deltager ikke blot i konkurrencer for at vinde en pris, men for at lære og finde samarbejds partnere.

Når du har fået lavet en produktion tilbyder vi dig ligeledes at blive medlem af vores klub af kunder, som vi tilbyder service, rådgivning og visning i vort netværk.

image.png

Alt dette samles i vores motto …be seen more

Tak for din tillid, hvis du ringer og beder os om et bud

Anders Kongshaug

Chefproducer og ejer
Startede vnr.TV efter at have ledt WOCO’s filmafdeling til utallige priser.
Tel: +45 23103058
anders@vnr.tv
Skype: anders_kongshaug

Mads Gelting

Postproduction & coordinator
Mads’ grafiske kundskaber løfter produktionerne, og
han forstår at tale kundernes sprog
+45 53 670 670 Mads@vnr.tv

Mathias Andersen

Idémager og fotograf
Efter at have sejlet verden rundt valgte han at starte
på vnr.TV, i tæt samarbejde med Anders Kongshaug
+45 53 620 670 mathias@vnr.tv

Accountant

account@vnr.tv
+45 31 670 670
cvr. nr DK 31 62 77 53

Rådgivning og bestyrelse

Søren Damstrup, Chairman, part-owner

Monica Sofie Vilaume

Martin Kløft

Kasper Joseph Brand

Jacob Saxild

Dorte Kiilerich

Søren Justesen