Kongshaug Production

Vi er et Produktions Bureau med et fast lille team, der har leveret til CNN, BBC og vundet langt over 50 internationale filmpriser – flere end nogen andre i Danmark.

vnr.TV og Indenfor 10 Minutter er opfundet og produceres af Kongshaug Production.

Vores kunder er Tivoli, DSB, VisitDenmark og mange andre. Vi er vant til krævende kunder, der bliver glade for vores resultater.

Vi arbejder med lidenskab og dedikation for at lave flotte produktioner og holde folk interesserede i vores fortælling. Vi skaber historien og måden at filme på ud fra vores erfaringer fra tidligere produktioner og kravet om hele tiden at forny sig. Vi har altid skubbet til grænserne i Danmark for, hvad film indenfor turisme og PR kan. Film’s DNA er fornyelse, overraskelse og fascination.

Vi prøver altid kun at benytte os af det udstyr som opgaven kræver, ikke blot for at kunne holde prisen konkurrence dygtig, men også for at holde fokus på det der er det vigtigeste, historien.

Vi bestræber os altid på at levere et godt og solidt produkt, og undervejs i processen er vi altid i tæt kontakt med kunden for at sikre os at de får netop det de ønsker.

Vores små korte video news releases vises i i nyheds- og featureprogrammer world-wide via et netværk, som er opbygget via vores produktioner’s historier og kvalitet.

Within 10 Minutes film vises i det offentlige rum og er flere gange kåret som det bedste og internationalt som fornyende.

Vi deltager ikke blot i konkurrencer for at vinde en pris, men for at lære og finde samarbejds partnere.

Når du har fået lavet en produktion tilbyder vi dig ligeledes at blive medlem af vores klub af kunder, som vi tilbyder service, rådgivning og visning i vort netværk.

image.png

Alt dette samles i vores motto …be seen more

Tak for din tillid, hvis du ringer og beder os om et bud